Overslaan en naar de inhoud gaan
Student aan het werk op een plek van STUDY360 Ans Brys

STUDY 360

Studeren op unieke locaties in Antwerpen

De tijd dat blokken gelijk stond aan eenzame opsluiting is al lang voorbij. Steeds meer studenten kiezen er voor om samen te studeren en het studieleed te delen. In het Letterenhuis zijn er vanaf 6 december 20 pop-up studieplekken.

WAT IS STUDY360?

De tijd dat blokken gelijk stond aan eenzame opsluiting is al lang voorbij. Steeds meer studenten kiezen er voor om samen te studeren en het studieleed te delen. De nood aan openbare blokplekken blijft dan ook actueel. Daarom lanceerde STAN het project STUDY360. Samen met vele locatiepartners stelt STAN elke blokperiode verschillende fijne locaties open voor jou: stuk voor stuk markante plekken, sommige bovendien met een prachtig uitzicht over ’t Stad.

STUDEREN 2.0

Is er geen plek meer in de bib tijdens de blok? Vereenzaam je op je kot? Die tijd is voorbij! STUDY360 betekent samen studeren en je blokleed en -pauzes delen op fantastische plekken in Antwerpen. STAN zocht stuk voor stuk bijzondere locaties voor je uit. We begroeten je graag op deze unieke pop-up studieplekken!

STUDY360 in het Letterenhuis

Van dinsdag 6 december tot vrijdag 3 februari zijn er in het Letterenhuis 20 studieplekken, vlak boven het archiefdepot waar ruim twee miljoen brieven en manuscripten van grote en kleine Vlaamse schrijvers en dichters uit de afgelopen eeuwen worden bewaard.

VOOR WIE?

STUDY360 is een project van STAN, een agentschap opgericht door de stad Antwerpen, de Associatie Universiteit & Hogescholen Antwerpen en het Antwerps studentenoverleg.

De studieplekken worden aangeboden aan alle studenten van Universiteit Antwerpen, Karel de Grote Hogeschool, AP Hogeschool, Thomas More Antwerpen, KU Leuven Campus Antwerpen, Hogere Zeevaartschool en het Instituut voor Tropische geneeskunde.

Ook kan je je registreren als je studeert in een andere stad, maar wel inwoner van Antwerpen bent.

PRAKTISCH

  • 20 studieplekken in het Letterenhuis, van dinsdag 6 december 2022 tot vrijdag 3 februari 2023
  • van maandag tot vrijdag, van 9 tot 16.30 uur; gesloten van 26 december t.e.m. 2 januari
  • alle info over locaties, registreren, aanmelden en afmelden vind je op https://www.study360.be/

Meld je aan voor de nieuwsbrief