Overslaan en naar de inhoud gaan

Opruimen of bewaren

Think Jazzy Art Gallery & Bar

Hoe gaat de auteur Maarten Inghels om met opruimen, met zijn archief? En wat zou hij graag bewaard zien voor de toekomst? Je komt het in Think Jazzy te weten!

Tijdens het Letterenhuisfestival kun je er op de eerste verdieping van Think Jazzy luisteren naar de voormalige Antwerpse stadsdichter Maarten Inghels. In zijn debuutroman De handel in emotionele goederen (2012) schreef hij over een man die de bezittingen van de doden opruimt. Maar wanneer zijn eigen geliefde overlijdt, zinkt hij weg in haar onoverzichtelijke berg bezittingen. Hoe gaat de auteur Maarten Inghels zelf om met opruimen, met zijn archief? En wat zou hij graag bewaard zien voor de toekomst? Je komt het in Think Jazzy te weten!

Think Jazzy vind je in het prachtig bewaarde 17de-eeuwse hoekhuis Minderbroedersrui-Wolstraat. Het pand is in de jaren twintig gerestaureerd. Nu is het een kunstgalerie. Je kunt er ook terecht voor een drankje en op vrijdag, zaterdag en zondag wordt Think Jazzy vanaf 17 uur een sfeervolle pianobar.

Praktisch

Ga naar

Meld je aan voor de nieuwsbrief