Overslaan en naar de inhoud gaan
Victoriano Moreno

Themaparcours

Een festival vol schrijvers en verhalen. Te veel om te kiezen? Volg dan een van onze themaparcours en geniet van een mooie selectie uit wat het Letterenhuisfestival te bieden heeft. Afsluiten doen we samen in het Letterenhuis.

Schrijfparcours

schrijven = bewaren

Is schrijven ook een manier om te bewaren? Ontdek hoe schrijvers dat zelf zien.

Verhaalparcours

alledaags bewaren

Bewaar je zelf veel spullen? Roepen de bewaarde dingen goede herinneringen op, of vertellen ze voor jou een heel verhaal? Over dagelijkse dingen en de verhalen die ze vertellen.

Papierparcours

bewaarde brieven, boeken en documenten

Heb je zelf veel papier in huis? Een heuse bibliotheek of een verzameling brieven? Dan is dit parcours jou op het lijf geschreven.

Kunstparcours

het bewaren van kunst

Het bewaren van kunst is een kunst op zich. En tegelijk bewaart kunst de tijd.

Installatieparcours

benen sparen, kalmte bewaren

Geen zin in rondlopen of in het volgen van een parcours? Tijd om je stevig te installeren in het Letterenhuis en daar het hele programma te volgen.

Volg de gesprekken op het centrale podium tussen 14 en 17 uur, en loop tussendoor binnen bij onze papierexperts (14.30-16 uur), breng een onleesbare diskette of floppy mee naar het ComputerLab (14.30-17 uur), breng een bezoek aan het archiefdepot (14.15, 15, 15.45, 16.30 uur) of ga creatief aan de slag in het familieatelier (14.30-17 uur)

Meld je aan voor de nieuwsbrief