Overslaan en naar de inhoud gaan
Peter Holvoet-Hanssen

Schrijf mee aan Grootboek: laatste kans!

Gedichtendag 2023

Laat je verbeelding door de Stad waaien. Kom met je mooiste, ongepubliceerde woorden, zinnen of verzen op donderdag 26 januari naar het Letterenhuis in Antwerpen. En breng met je eigen verhaal Grootboek, het Verzenlied van de Stad, tot leven!


Individuele bezoekers

In het Letterenhuis kan je ze voorleggen aan Peter Holvoet-Hanssen. Een selectie van je poëtische woorden wordt ter plaatse door illustrator Dieter De Schutter opgetekend in het Grootboek en zo als erfgoed voor het nageslacht bewaard. Kenmerkend voor de illustraties van Dieter De Schutter zijn de speelse benadering en een heldere en dynamische beeldtaal.

Voor of na de babbel kan je om 11, 13 en 15 uur een kort bezoek brengen aan het depot van het Letterenhuis, een archief van 3,5 km; de geheime kamers van de Vlaamse literatuur.

Klim in je pen en kom ons verrassen op 26 januari met jouw mooiste woorden! Het is je laatste kans, want het Grootboek, dat aan een reis begon in augustus 2021, telt nog maar enkele blanco pagina's. Eens het helemaal gevuld is, krijgt het een plek in het Letterenhuis.

Reserveer je tijdslot - VOLZET
Deze sessie van Grootboek is helaas vol. 
Schrijf je hier in op de wachtlijst. Als er een plaats vrijkomt, neemt Creatief Schrijven contact met je op.

Deze activiteit is een onderdeel van Poëzieweek.  

Grootboek is een project van Creatief Schrijven en Peter Holvoet-Hanssen.Voor Gedichtendag 2023 slaan Letterenhuis en Creatief Schrijven de handen in elkaar.

Guikje Peijenborg - Artwork Katje StonewoodJohanna Pas - Artwork Katja Stonewood

Meld je aan voor de nieuwsbrief